Trouw

Uw bruiloft moet de mooiste dag uit uw leven worden! Live muziek daarbij is dan natuurlijk de spreekwoordelijke kers op de (bruids-)taart.

HUWELIJKSVOLTREKKING

Misschien kan ik daar mijn steentje aan bijdragen. Wanneer u tijdens de huwelijksvoltrekking van de prachtige trompetklanken wilt genieten in kerk of trouwzaal, neem dan vooral contact met mij op voor overleg over het beste repertoire.

Maar misschien wilt u tijdens het uitlopen van kerk of trouwzaal (en misschien het gooien van de rijst en/of trouwboeket) een trompettist die u als pasgetrouwd echtpaar onthaalt met zijn prachtige trompetsignalen. Ook dat is mogelijk!

De trompet komt bijzonder goed tot zijn recht in kerk of trouwzaal, maar zeker ook in de open lucht bij het naar buiten lopen of bij de ontvangst van uw gasten.

U neemt contact met mij op via: info@tritonusmusic.nl of tel 0252-217975. Ik probeer dan in overleg met u en/of de ceremoniemeester tot een juiste invulling te komen.

Ik kan (bijvoorbeeld bij het aankomen van de gasten) ook invulling geven aan uw bedrijfs- of familiefeest, receptie, officiĆ«le opening of ingebruikname van uw nieuwe pand.

winkelwagen
  • Leeg
@iwanwiering