Koperdocent

Verenigingen:

Ik ben sinds 1993 actief als docent koperen blaasinstrumenten bij toonaangevende muziekverenigingen in de regio Zuid- en Noord-Holland. Ik geef les op trompet, cornet, bugel, althoorn, bariton, euphonium, trombone, tenorhoorn, sousafoon en bastuba. Daarbij volg ik het raamleerplan van de KNMO en bereid ik de leerlingen voor op de landelijke HaFaBra-examens. Technische, muzikale, ritmische en theoretische ontwikkeling gaan daarin hand in hand. Het belangrijkste is echter de liefde voor het musiceren. Om een instrument onder de knie te krijgen is immers een langdurige inspanning en doorzettingsvermogen nodig. Kijk voor een beknopt CV op: biografie. Ben je voor jouw muziekvereniging op zoek naar een ervaren all-round koperdocent, neem dan via onderstaande knop contact met mij op.

Individueel:

Wil je als beginner, jong of al wat ouder, een koperen blaasinstrument leren bespelen? Wil je als gevorderde muzikant hulp bij muzikale of technische aspecten van het musiceren? Of zoek je hulp met solfège, ritmische vorming of muziektheorie? In mijn lessen help ik je binnen je individuele mogelijkheden graag vooruit. Wil je als beginnende of als gevorderde koperblazer deze muzikale ontdekkingstocht aan, neem dan contact met mij op via de onderstaande knop.

Contact opnemen

Een proefles of een vrijblijvende kennismaking behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard zijn referenties beschikbaar, kijk op mijn LinkedIn-profiel: https://www.linkedin.com/in/iwan-wiering-a9538422/